Cadouri din inimă - Declaraţii de dragoste înrămate


www.zefstudio.com, site aparţinând Zephyr Studio Serv srl, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/8998/1996, CUI 8911368, atribut fiscal RO, înscrisă în Registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal sub nr. 11749, în calitate de administrator, respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dvs. atunci când utilizaţi acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Politica de confidenţialitate se referă la colectarea şi utilizarea datelor cu caracter personal, furnizate atunci când accesaţi site-ul.

Site-ul işi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la Politica de confidenţialitate pentru a o putea consulta în orice moment. Aceasta Politică este o completare la Termenii şi condiţiile aplicabile pe zefstudio.com.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Zephyr Studio Serv srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: stocarea lor în vederea primirii comenzilor, precum şi pentru transmitere ulterioară a informaţiilor tip reclamă, marketing, publicitate.

În cazul în care doriţi să solicitaţi un produs de pe site, sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru expedierea acestuia către dvs. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator si nu sunt comunicate niciunei terţe părţi. Puteţi refuza ca datele dvs. să fie folosite în corespondenţe ulterioare cu caracter de reclamă, marketing, publicitate, acestea fiind utilizate exlusiv numai pentru cererea curentă.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Zephyr Studio Serv srl din str. Huedin 12, bl. D20, ap. 36, Bucureşti sau prin email la adresa contact [at] zefstudio.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastăa nu vor fi transferate în străinătate.
Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil!

Cookie-uri

Uneori zefstudio.com colectează date anonime furnizate prin intermediul browserului, de la vizitatorii site-ului, pentru a îmbunătăţi serviciile oferite. Analizele făcute cu ajutorul datelor furnizate de cookie-uri ajută la identificarea numărului de vizitatori, numărului de pagini vizitate, şi nivelul de interes asupra anumitor pagini din site.

Cookie-urile sunt date pe care un site le trimite către browserul dvs. şi care pot fi apoi salvate pe hard-disk.

Dacă nu doriţi ca datele despre accesarea site-ului să fie transmise către zefstudio.com, puteţi dezactiva opţiunea cookie-uri.

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-urile sunt folosite frecvent în publicitatea de pe internet. Cu ajutorul cookie-urilor anunţurile publicitare afişate sunt mai sigure, neagasante şi cât mai relevante cu putinţă, iar publicitatea este mai eficientă. Aceste cookie-uri nu pot extrage informaţii cu caracter personal, fiind anonime şi vor putea transmite doar informaţii despre conţinutul vizual, despre activitatea de navigare. Experienţa navigării pe site nu va fi influenţată de acest tip de cookie.
Daca nu doriţi ca datele vizuale şi de navigare să fie transmise prin intermediul cookie-urilor, puteţi dezactiva opţiunea cookie-uri. Rezultatul acestei acţiuni va fi doar că tipul de publicitate afişat nu va mai fi unul personalizat pentru interesele dvs. şi va fi mai puţin relevant.

Formular de Comandă

Nume. Prenume:

Email:


Adresa de expediere a cadoului / adresa de facturare:

Localitate. Judeţ:


Telefon:


Numele fiinţei dragi (care va apărea scris în interiorul inimii):

Comand tabloul, cu expediere prin curier.
Preţ final 59,9 lei (42,9 lei + 17 lei transport)
Comand inima în format electronic (jpg) la rezoluţie de tipar, cu expediere prin e-mail.
Preţ final 24,9 lei

Varianta dorită:


Cod de securitate:


 

Nu poti citi codul? Refresh


 


Trimite pe Yahoo Messenger